Vinný sklep v Benešově

Vinný sklep v Benešově

(11. 2. 2019) Markéta Cajthamlová, Daniela Slížová

   
 
 
 
 

Vinný sklep v Benešově

Do stávajícího původně zemědělského objektu byla vestavěna chlazená vinotéka s koštovacím barem, která je propojena schodištěm s bytem majitele. Stropy segmentové klenby byly očištěny na cihlu, vyzděné příčky z porothermu jsou natřené nabílo. Podlahy byly vyskládány ze starých půdovek. Schodiště je provedeno z dubového masivu a atypicky vyrobené regály a barový pult ze smrkových biodesek a profilů.

Autor: Markéta Cajthamlová, Daniela Slížová
Investor: soukromá osoba
Dodavatel: Truhlářství Vaněček
Projekt: 2012
Realizace: 2012
Užitná plocha: 38 m2
Foto: Ester Havlová

Základní informace o objektu

 
 
 
 

Kategorie

Rekonstrukce

Komentáře ke článku

 
 
 
 

Registrace k zasílání newsletteru

Stavbaweb.cz informuje o novinkách v oboru architektury a stavebnictví, představuje zajímavé objekty, projekty a materiály. Prostřednictvím tohoto formuláře se můžete přihlásit k odebírání denního newsletteru, a dostávat tak pravidelné informace přímo do své e-mailové schránky.

*Povinné položky
Vaše registrační údaje nebudou poskytovány třetím stranám a budou chráněny. Svou registraci můžete kdykoliv zrušit zde nebo prostřednictvím odkazu v zápatí každého newsletteru.
 
 
 
© 2007–2019 Business Media CZ, s. r. o.